Energija je svuda oko nas, svakoj duši, telu, biću, organizmu. Vidovita, moćna Slavica je žena rođena sa darom da tu energiju prepozna u čoveku i usmeri je u najboljem pravcu. Ova vidovita žena, je imala sudbinu kao i mnogi vidovnjaci, odrasla je kao siroče i jos kao dete je vrlo često posećivala crkvu, manastir, provodila vreme sa sveštenikom i igumanijom, i razvijala svoj dar od boga. Slavica je i dan danas usko vezana sa crkvom. Mnogi su joj se obratili za pomoć, a jos vise je onih kojima je pomogla, jer Slavica pomaže ne samo kada joj se obratite, već i sama prilazi čoveku, kada vidi da mu je pomoć potrebna.

Potražite Vidovitu Moćnu Slavicu

Poziv, Viber, WhatsApp, Facebook

  • Phone
  • Viber
  • Facebook
  • YouTube

Vidovita Moćna Slavica. Skidanje crne i vlaške magije, skidanje vradžbina, skidanje prokletstva, skidanje uroka i nagaza, zaštita od magije, magija za ljubav, vraćanje voljene osobe, spajanje zaljubljenih i rastavljenih, bajanje za ljubav, pronalaženje ureknutih mesta, otkrivanje simptoma magije, proricanje sudbne, proročanstva, gledanje u tarot i zodijak, osveštene amajlije, vidovnjaci i jos puno toga. Ova vidovita žena pomogla je mnogima, pomoći će i Vama, potražite je.

Poziv, Viber, WhatsApp, Facebook

Zahvalnice:

Dragoljub

Svaki moj pokušaj da stanem na svoje noge ponovo, nakon gubitka posla, rezultirao je neuspehom. Jednostavno mi ništa nije polazilo za rukom. Počeo sam da gubim svoj život, porodicu, decu, jednostavno su se počeli udaljavati od mene. Bila je to zla magija, ljubomornih ljudi, kolega, na moj poslovni uspeh. Uz pomoć Slavice, moja porodica je opet uz mene, a i privatni biznis koji sam započeo, ide uzlaznom putanjom. Slavice, hvala ti.

Milana

Nakon razvoda od supruga, naš sin, dopao je meni. Stalno sam bila otsutna,radeći i po dva posla, kako bi mu omogućila što bolji život, kao samohrana majka. Moje često otsustvo zbog posla, dovelo je do toga da nisam ni primetila kada mi je dete odraslo, ušlo u pubertet i na žalost, odalo se lošem društvu. Bilo je kasno da bilo šta sama uradim. Saznala sam za Slavicu, i uz njenu pomoć, moj jedinac danas više nije u lošem društvu, čak je i fakultet upisao. Hvala ti od srca.

Vidovita Moćna Slavica, pomogla je mnogima, pomoći će i Vama.

Poziv, Viber, WhatsApp, Facebook

  • images_edited
  • images (2)_edited
  • 309-3096201_social-media-facebook-comput
  • icon_play_edited

Poziv, Viber, WhatsApp, Facebook